Duo aangehouden voor diefstal oud ijzer

dinsdag 4 november 2014

Winterswijk - De politie is bezig met het afronden van een onderzoek naar de diefstal van een grote hoeveelheid oud ijzer uit een schuur aan de Ratumseweg. Er zijn twee verdachten aangehouden.

Op dinsdag 7 oktober, nu bijna een maand geleden, werd er uit deschuur van een woning in het buitengebied een grote hoeveelheid oud ijzergestolen. De dieven waren met een witte bestelauto met een aanhangwagen. Depolitie kon dankzij beelden van de aanwezige bewakingscamera het kenteken op deaanhangwagen lezen. Bij het natrekken hiervan bleek de auto met diekentekenplaten te zijn gesloopt. Even leek hiermee de zaak op dood spoor te zijnbeland.

Toch succes

Op 27 oktober kwam hierin verandering toen agenten inWinterswijk een witte bestelauto controleerden. In de auto lagen kentekenplatendie van de gesloopte auto waren geweest. De bestuurder, een 20-jarige man uitLichtenvoorde werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. Niet veel later iseen 26-jarige Winterswijker als medeverdachte aangehouden.

De politie maakt proces-verbaal op en levert dit binnenkort inbij het Openbaar Ministerie.2014137178

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Winterswijk | 112 alarmeringen Winterswijk | Goedkoop Tanken in Winterswijk | Supermarkten in Winterswijk | Weerbericht Winterswijk