Man aangehouden op verdenking diefstal metalen

maandag 6 oktober 2014

Lichtenvoorde - In de nacht van zondag op maandag 6 oktober heeft de politie een 34-jarige Ier aangehouden op verdenking van diefstal van een partij metalen vanaf een bedrijfsterrein aan de Albert Schweitzerstraat in Lichtenvoorde.

Surveillerende agenten zagen de man rond 02.45 uur in een busjerijden op de N313 onder Lichtenvoorde met een Nederlands kenteken, en even laterna een korte stop met een Engelse kentekenplaat. De politie besloot de auto tecontroleren, maar de bestuurder negeerde het stopteken van de politie. Na eenkorte achtervolging is de bestuurder naar de kant gedwongen in Aalten, enaangehouden. In de bus trof de politie een grote lading metalen aan. De metalenzijn gestolen vanaf een bedrijfsterrein in Lichtenvoorde, waar een hekwerkgeforceerd bleek. De Nederlandse kentekenplaten bleken in de buurt van een busjete zijn gestolen.

De Ierse man is meegenomen naar het politiebureau voor naderverhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

2014135911

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Winterswijk | 112 alarmeringen Winterswijk | Goedkoop Tanken in Winterswijk | Supermarkten in Winterswijk | Weerbericht Winterswijk