Twee mannen aangehouden voor diefstal fiets

dinsdag 15 oktober 2013

Winterswijk - De politie heeft 14 oktober twee mannen van 22- en 25 jaar (zonder vaste woon of verblijfplaats) aangehouden voor het reizen zonder geldig vervoersbewijs en diefstal fiets. Zij zijn voor onderzoek ingesloten.

Rond 11.00 uur worden de twee mannen aangehouden op station Winterswijk(West) omdat zij zich recalcitrant hebben gedragen in de trein, nadat blijkt datzij niet in het bezit zijn van een geldig vervoersbewijs.

Tevens had de 25-jarige een damesfiets bij zich. Ook de fiets wordt bij deaanhouding overgebracht naar het bureau. Hier blijkt dat de fiets van diefstalafkomstig is.

Nadat de 22-jarige weer in vrijheid is gesteld zien agenten hem rond 14.00uur fietsen op een bruine herenfiets, merk Garelli over de Jaspersweg. Als de22-jarige niet kan verklaren hoe hij aan de fiets komt wordt hij nogmaalsaangehouden. Dit keer voor diefstal fiets.

De politie heeft de mannen voor verder onderzoek ingesloten. Hetrechercheteam nog opzoek naar de eigenaar van de bruine herenfiets. Dedamesfiets gaat terug naar de rechtmatige eigenaresse.

(2013139246/2013139317)

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Winterswijk | 112 alarmeringen Winterswijk | Goedkoop Tanken in Winterswijk | Supermarkten in Winterswijk | Weerbericht Winterswijk