Getuigen gezocht van verkeersconflict en bedreiging

zondag 5 januari 2014

Winterswijk - De politie onderzoekt een verkeersconflict waarbij een 34-jarige man uit Winterswijk uiteindelijk bedreigd zou zijn met een mes. Het voorval vond plaats op vrijdag 3 januari op de Weurden in Winterswijk, rond 17.30 uur. De politie roept getuigen van het conflict en/of de bedreiging op om zich te melden.

De 34-jarige man reed over de Zonnebrink toen een andereautomobilist, in een blauwe Volkswagen Transporter T4 (bestelwagen), van rechtsplotseling de weg opreed, waardoor de 34-jarige moest remmen om een botsing tevoorkomen. De 34-jarige toeterde om aan te geven dat hij geschrokken was. Toende 34-jarige even later ergens links afsloeg, deed de bestuurder van debestelbus dat onverwachts ook en bleek dat hij achtervolgd werd.

Op de Weurden stapte de 34-jarige uit en ontstond eenwoordenwisseling tussen beide mannen. De bestuurder van de bestelwagen greep de34-jarige bij de keel en zou hem ook bedreigd hebben, zowel verbaal als met eenmes. De 34-jarige wist de man van zich af te drukken en op enig moment staptenbeide mannen weer in hun voertuig en reden weg.

Het leek erop alsof de bestuurder van de bestelbus de andere manweer achtervolgde, maar toen de 34-jarige het terrein van een benzinestationopreed, reed de bestelbus door en verdween uit het zicht.

Getuigen gezocht

De 34-jarige heeft aangifte gedaan van de bedreiging bij depolitie. De politie heeft het voorval in onderzoek en zoekt getuigen. Dezekunnen de politie bellen via 0900-8844.

2014001666

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Winterswijk | 112 alarmeringen Winterswijk | Goedkoop Tanken in Winterswijk | Supermarkten in Winterswijk | Weerbericht Winterswijk