Jonge vrouw valt over gespannen touw, politie zoekt getuigen

maandag 16 juni 2014

Lievelde - In de nacht van zaterdag op zondag 15 juni is een 20-jarige vrouw uit Lievelde ten val gekomen op de Lievelderweg toen ze tegen een over het fietspad gespannen touw aan fietste. Naast enorm te zijn geschrokken, hield ze er diverse pijnlijke plekken aan over. De politie zoekt getuigen die het touw wellicht eerder die nacht ook hebben gezien, of misschien iemand hebben gezien die met iets bezig leek bij het fietspad.

De 20-jarige fietste rond 03.20 uur richting Lievelde. Het touw was gespannenover het fietspad een klein stukje voorbij horecabedrijf 'Erve Kots'. Zij kwammet haar fiets ten val en heeft daarna meteen naar huis gebeld en ook de politiegealarmeerd.

Getuigen gezocht

Diverse jongeren zijn na de val van de 20-jarige langs komen fietsen, enwaarschijnlijk ook daarvoor. De politie komt graag in contact met een ieder dieiets gezien heeft van de valpartij, het touw wellicht eerder in de nacht algezien heeft of iemand bezig heeft gezien bij het fietspad.

Witte auto

De fietsster heeft na haar val gezien dat er verderop op een inrit een wit,sportief autootje met bolle koplampen geparkeerd stond. De bestuurder, een langeman, reed kort na haar val weg. Mogelijk heeft de bestuurder iets gezien endaarom komt de politie ook graag met hem in contact.

Getuigen of mensen met tips kunnen de politie bellen via 0900-8844.2014080892

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Winterswijk | 112 alarmeringen Winterswijk | Goedkoop Tanken in Winterswijk | Supermarkten in Winterswijk | Weerbericht Winterswijk