Jongen belaagd door onbekenden, politie zoekt getuigen

vrijdag 5 juni 2015

Winterswijk - Donderdagavond 4 juni is een 16-jarige jongen op de grond aangetroffen bij de fietsenstalling van station west in Winterswijk. De jongen voelde zich niet goed en verklaarde in de buurt van de McDonalds van achteren belaagd te zijn door drie kale mannen met donkere kleding. Hoe laat precies wist hij niet, en ook kon de jongen niet verklaren hoe hij bij de fietsenstalling terecht was gekomen. Mede omdat de jongen mogelijk buiten kennis is geweest.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse. De ambulance nam dejongen ter controle mee naar het ziekenhuis. Hij is inmiddels thuis en bleekgeen letsel te hebben. Ook mist de jongen geen persoonlijke bezittingen. Depolitie verspreidde een burgernetactie over het voorval en heeft in de omgevinggezocht naar de verdachten of sporen, maar dit had geen resultaat.

Nog steeds is de politie op zoek naar getuigen die mogelijk ietsgezien hebben dat met dit voorval te maken kan hebben. Ook zal onderzoek gedaanworden naar camerabeelden in de omgeving.

Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via0900-8844.

2015270092

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Winterswijk | 112 alarmeringen Winterswijk | Goedkoop Tanken in Winterswijk | Supermarkten in Winterswijk | Weerbericht Winterswijk