Politie test communicatiemiddelen in het Mobile Media Lab

maandag 23 maart 2015

Winterswijk - Wordt u het liefst tegen inbrekers gewaarschuwd via Facebook? Of hebt u liever dat de politie u via Twitter vraagt of u iets verdachts hebt gezien? En weet u eigenlijk hoe uw eigen wijkagent via internet te vinden is? De politie wil graag weten hoe u denkt over het contact en de communicatie met de politie. Daarom komt het Mobile Media Lab van de politie op 3 april naar Winterswijk toe. U kunt daar als inwoner uw mening geven over de communicatie door de politie, zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

Mobile Media Lab

Het Mobile Media lab is een vrachtwagen die speciaal isaangepast als mobiele onderzoeksruimte. In deze truck doet de politie onderzoeknaar uw mening over en uw ervaringen met de verschillende communicatiemiddelenwaar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, depolitie app, folders of social media accounts (Facebook en twitter).Waarom testen?

De politie maakt gebruikt van verschillende communicatiemiddelenen wil hiermee aansluiten bij uw behoefte. Met de komst van de Mobile Media Lab,komt de politie in heel Nederland en kan een grote groep burgers de politie vanfeedback voorzien.

Door de wijkagenten worden verschillende doelgroepen benaderd ommee te doen met een onderzoek gericht op een specifiek onderwerp. U bent vanharte uitgenodigd om binnen te lopen en mee te doen aan n van de onderzoeken.Wanneer?

Op 3 april staat het Mobile Media Lab van 10.00 uur tot 17.30uur aan de Torenstraat in Winterswijk.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Winterswijk | 112 alarmeringen Winterswijk | Goedkoop Tanken in Winterswijk | Supermarkten in Winterswijk | Weerbericht Winterswijk