Rechercheteam overstelpt met tips

maandag 7 juli 2014

Winterswijk - Het Team Grootschalige Opsporing, dat de overval met dodelijk afloop aan de Groenloeseweg onderzoekt, is overstelpt met tips. Er zijn ondertussen 145 tips opgetekend, die uitgerechercheerd worden. Ook is bekend, dat er met een pinpas uit de woning in het centrum van Winterswijk bij een bank is gepind. Daarnaast wil het team meer weten over de tijdsinvulling van het 52-jarige slachtoffer.

Naast de gebruikelijke werkopdrachten die het rechercheteambehandelt, is men druk bezig met het natrekken van de 145 tips die zij heeftgekregen. Er vindt een selectie plaats en gezien het groot aantal kan het evenduren voordat men wordt benaderd.

Gepind

Duidelijk is dat er op de dag van de overval, woensdag 2 juli,omstreeks 20.20 uur bij de Rabobank aan de Burgemeester Bosmastraat is gepind.De politie wil graag weten wie daar rond dat tijdstip is geweest en kan ietsover de mogelijke pinner of pinners zeggen?

Waar was het slachtoffer?

Verder wil het team met mensen spreken, die het 52-jarigeslachtoffer tussen 16.00 uur en 20.30 hebben gezien of gesproken? Natuurlijk wilhet team ook weten waar? Mensen die al een verklaring hebben afgelegd hoevenniet te reageren.

Auto van bedrijf

Het rechercheteam wil tot slot weten of iemand het slachtoffertussen deze tijdstippen in een auto van het bedrijf (aannemersbedrijf Te Selle)heeft zien rijden en waar?

Overval

De overval werd op woensdag 2 juli omstreeks 20.15 uur gepleegdop de bewoonster. Later werd haar man dood in tuin aangetroffen. Er is sectieverricht op het stoffelijk overschot en de familie is van de bevindingen op dehoogte gebracht. Over de oorzaak van de dood worden naar buiten toe geenmededelingen gedaan.

Tips

Mocht u nog informatie voor het rechercheteam hebben, dan is ditwelkom via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Dit kan ook viae-mail naar het adres:tgoplons@no-gelderland.politie.nl

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Winterswijk | 112 alarmeringen Winterswijk | Goedkoop Tanken in Winterswijk | Supermarkten in Winterswijk | Weerbericht Winterswijk