Twee verdachten van woninginbraak aangehouden

maandag 12 december 2016

Vragender - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag op de Vragenderweg twee mannen van 21 en 31 jaar oud aangehouden. De mannen, die geen vaste woon- of verblijfplaats hebben, worden verdacht van meerdere woninginbraken.

Eerder op de avond kreeg de politie een melding dat twee donker geklede mannen op de Winterswijkseweg uit een donkerblauwe stationcar met een Bulgaars kenteken waren gestapt. De mannen waren daar het dorp in gelopen. Bij de politie was al eerder een melding gekomen dat in Lichtenvoorde, in de buurt waar twee woninginbraken waren gepleegd, een donkerblauwe stationcar was gesignaleerd.

Agenten besloten de auto onopvallend te observeren. Korte tijd later kwam een melding van een inbraak in een woning aan de Winterswijkseweg. De agenten zagen twee mannen uit die richting komen lopen en in de genoemde stationcar stappen. Toen de mannen zonder verlichting het dorp uit reden, konden ze op de Vragenderweg worden aangehouden.

De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en daar in verzekering gesteld.2016604056 bvi

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Winterswijk | 112 alarmeringen Winterswijk | Goedkoop Tanken in Winterswijk | Supermarkten in Winterswijk | Weerbericht Winterswijk