Politie onderzoekt mishandeling

maandag 18 november 2013

Winterswijk - De politie onderzoekt een mishandeling die zaterdagavond 16 november rond 21.45 uur plaatsvond aan de Stationsstraat in Winterswijk. Een 15-jarige jongen zou door een groep van circa acht jongens geschopt en geslagen zijn. De aanleiding voor de mishandeling wordt nog onderzocht door de politie.

De 15-jarige jongen is direct na de mishandeling zelf naar hetpolitiebureau gelopen voor hulp. Hij verklaarde dat hij op de Stationsstraat eenpraatje maakte met twee andere jongens, toen hij ineens een aantal jongens aanhoorde komen rennen, die hem meteen belaagden. Ook meerdere andere jongenszouden erbij gekomen zijn en de 15-jarige geschopt en geslagen hebben. De jongenis na aangifte te hebben gedaan op het politiebureau met een familielid op eigengelegenheid naar het ziekenhuis gegaan, waar hij ter controle een nacht moestblijven.

Twee 19-jarige jongens uit Winterswijk zijn zondagochtend thuisaangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling. Zij zijningesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie onderzoekt nog wie erverder betrokken waren bij de mishandeling en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Getuigen

De politie heeft al enkele getuigen gesproken, maar meergetuigenverklaringen zijn nog zeer welkom. Als iemand iets van deze mishandelinggezien heeft of er meer over weet, hoort de politie het graag via 0900-8844.

2013155750

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Winterswijk | 112 alarmeringen Winterswijk | Goedkoop Tanken in Winterswijk | Supermarkten in Winterswijk | Weerbericht Winterswijk