Drie gewonden bij ernstige aanrijding

woensdag 23 juli 2014

Winterswijk - Bij een aanrijding op de Kottenseweg zijn dinsdag 22 juli drie uit Duitsland afkomstige mensen gewond geraakt. De weg is lange tijd afgesloten geweest voor de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst van de politie.

Het ongeluk werd omstreeks 16.30 uur gemeld. Direct wasduidelijk dat er meerdere gewonden waren en dat er een auto over de kop wasgeslagen. De politie, brandweer en ambulancedienst rukten met meerderevoertuigen uit. Een opgeroepen traumahelikopter werd afgezegd.

Te laat gezien

Het ongeval was gebeurd ter hoogte van een supermarkt buiten debebouwde kom van Winterswijk.

Nadat de slachtoffers waren gestabiliseerd zijn zij naar hetziekenhuis overgebracht. Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat een 62-jarigeman uit Sdlohn met zijn auto de inrit van de supermarkt wilde oprijden. Hijmoest wachten voor het tegemoetkomende verkeer.

Een achter hem naderende 21-jarige man uit Burlo heeft ditkennelijk te laat gezien. Hij probeert nog uit te wijken, maar raakt de autotoch. Vervolgens komt hij op de andere weghelft en botst daar tegen de auto vaneen echtpaar uit Borken. De bestuurder (56) en de vrouw (48) raken gewond. Deauto van de man uit Burlo vliegt over de kop en ook hij raakt gewond.

Nog onbekend letsel

Over het letsel van de betrokkenen is bij de politie nog nietsbekend. Na het onderzoek wordt er proces-verbaal opgemaakt.2014099927

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Winterswijk | 112 alarmeringen Winterswijk | Goedkoop Tanken in Winterswijk | Supermarkten in Winterswijk | Weerbericht Winterswijk