Politie zoekt getuigen ongeval

zondag 21 september 2014

Lievelde - Een 16-jarige vrouw uit Groenlo is zaterdag 20 september gewond geraakt toen zij door een auto werd aangetikt. De bestuurder van de auto is doorgereden. De politie zoekt getuigen.

De vrouw fietste omstreeks 16.05 uur over Oude Lievelderwegrichting Lievelde toen zij door een auto werd ingehaald. De auto reed zo dichtlangs haar dat de spiegel het stuur van de vrouw aantikte. Hierdoor kwam zij tevallen. De vrouw raakte gewond aan haar heup en hand en is naar het ziekenhuisgebracht.

De automobilist is na de aanrijding door gereden. De politie wilgraag in contact komen met deze bestuurder. Deze wordt verzocht zich te meldenbij de politie.

Verder komt de politie nog graag in contact met een vrouw dieals eerste bij het ongeval was. Het gaat om een vrouw in een klein model auto,zwart van kleur. Zij kwam vanaf Harreveld/ Lichtenvoorde over de OudeLievelderweg aanrijden. Ook andere getuigen die iets van het ongeval gezienhebben of weten wie de bestuurder is, worden verzocht te bellen mettelefoonnummer 0900 8844.2014128700

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Winterswijk | 112 alarmeringen Winterswijk | Goedkoop Tanken in Winterswijk | Supermarkten in Winterswijk | Weerbericht Winterswijk