Winterswijk | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Vier zwaargewonden bij frontale aanrijding

ongeluk

Winterswijk - Op donderdag 19 maart vond er op de Misterweg een frontale aanrijding plaats. Een van de auto?s belandde in een sloot. Er vielen vier zwaargewonden van wie er een met een gealarmeerde traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen is vervoerd. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht.

De aanrijding werd omstreeks 13.50 uur gemeld. Direct wasduidelijk dat het zeer ernstig was. Alle hulpverleningsdiensten rukten uit en erkwam ook een traumahelikopter naar de plaats van het ongeval. Passantenverleenden direct eerste hulp.

In de auto die in de sloot belandde zat een ouder echtpaar uitDoorwerth. De man is per traumahelikopter naarNijmegen vervoerd. Zijn vrouw ende twee andere slachtoffers, een ouder echtpaar uit Dinxperlo zijn naarziekenhuizen in de regio gebracht. Allen zijn zwaar gewond maar over de ernstvan hun letsel is bij de politie niets bekend.

Uit een eerste onderzoek door de verkeersongevallendienst van depolitie is gebleken, dat de bestuurder uit Dinxperlo door nog onbekende oorzaakgedeeltelijk op de verkeerde weghelft is gekomen. Het verkeer wordt tot na hetsporenonderzoek via de ventweg en een buurtschap omgeleid.
2015136314

Soortgelijke berichten

Vier gewonden bij frontale aanrijding
Roggel

Vier gewonden bij frontale botsing provinciale weg Terheijden
Terheijden

Twee zwaargewonden na autobrand
Delft

Twee zwaargewonden bij aanrijding
Klarenbeek

Frontale aanrijding
Almere

Zwaargewonden bij botsing tussen brommers
Poederoijen

Frontale botsing; zes gewonden
Elspeet

Dode bij frontale aanrijding
Weert

Frontale aanrijding met vrachtauto
Zweeloo

Gewonde bij frontale botsing
Geersdijk

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio