Passantenonderzoek na overval op Lidl

zaterdag 20 september 2014

Winterswijk - De politie heeft vrijdagavond 19 september in Winterswijk een passantenonderzoek gehouden in verband met de overval op de Lidl een week daarvoor. De politie sprak in totaal met zo'n 620 passanten. Dit leverde 8 interessante tips op die nader worden onderzocht.

Op vrijdag 12 september werd vlak voor 21.00 uur de supermarktaan de Misterweg door een man overvallen. De man dreigde met een vuurwapen, ofiets dat hier op leek, en vluchtte vervolgens met een geldbedrag de winkel uit.

In verband met de overval startte de politie een onderzoek. Hetpassantenonderzoek maakt hier onderdeel van uit.

De politie sprak vrijdagavond in de omgeving van de Europaweg,de Misterweg en de Parallelweg de passanten aan met de vraag of zij de weekdaarvoor iets verdachts hadden gezien dat verband kon hebben met dewinkeloverval.

De passanten, vooral automobilisten maar ook fietsers envoetgangers, werden door middel van matrixborden op het passantenonderzoekgewezen en ontvingen een flyer met de belangrijkste informatie.

In totaal leverde het passantenonderzoek 8 bruikbare tips op dienader onderzocht zullen worden. Van n mogelijke getuige heeft de politieabsuvielijk niet de juiste persoonsgegevens genoteerd. Het gaat om een oudereman op een fiets. De fiets had opvallend groene verlichting inde wielen. Depolitie wil graag nog met deze man spreken. De man wordt verzocht contact op tenemen met de politie op 0900 8844.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Winterswijk | 112 alarmeringen Winterswijk | Goedkoop Tanken in Winterswijk | Supermarkten in Winterswijk | Weerbericht Winterswijk