Vrouw beroofd van armband

donderdag 19 februari 2015

Winterswijk - Donderdag 19 februari is een 69-jarige vrouw in Winterswijk beroofd van een gouden armband door drie nog onbekende personen. De politie is op zoek naar tips en getuigen.

De beroving vond rond 12.30 uur plaats. De vrouw stond naasthaar geparkeerde auto, aan de Kloetenseweg, toen ze aangesproken werd door tweevrouwen die haar de weg vroegen. Kort daarna is de armband van de 69-jarige vanhaar pols afgetrokken door n van de vrouwen. Hierbij liep het slachtoffer eenklein wondje aan haar hand op.

De vrouwen gingen er vandoor in een donkerkleurige BMW metwitte, Duitse kentekenplaten, waarin een man achter het stuur zat. Het betrofeen man met donker haar en een fors/gespierd uiterlijk. De vrouwen hadden zwarthaar en waren vrij klein, naar schatting tussen de 1.60 m en 1.70 m lang.

De politie heeft nog gezocht naar de auto en de daders, maar henhelaas niet aangetroffen. Heeft u deze auto en inzittenden mogelijk ook gezien,of bent u ook door hen aangesproken? Neem dan contact op met de politie via0900-8844.

2015086566

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Winterswijk | 112 alarmeringen Winterswijk | Goedkoop Tanken in Winterswijk | Supermarkten in Winterswijk | Weerbericht Winterswijk